GLOSSY COLD LAMINATION-6080

GLOSSY COLD LAMINATION-6080

Pedaran pondok:

Kode Barang: AD-V002
Ngaran: Glossy Cold Lamination-6080
Kombinasi: 55um PVC + 80G Kertas konéng
Tinta:
Aplikasi: Pigura dina nyetak permukaan grafik pikeun ngajagaan gambar, nunjukkeun tékstur anu béda


Detil Produk

Tanda Produk

Pilem Laminasi Tiis tiasa ningkatkeun tékstur gambar, sareng ngajagaan gambar, résistansi goresan sareng tahan cai. Tapi henteu tiasa ngadamel gambar gambar ngagaduhan tingkat tahan korosi anu luhur sareng érosi UV, UV bakal nembus pilem tiis pikeun diudar gambarna , sareng lami, pilem tiis ogé bakal rapuh. Tiasa seueur dianggo dina fotografi kawinan, produksi lukisan minyak, kaligrafi sareng lukisan, poster luar, iklan, sagala rupi gambar, dokumén, inpormasi ...... Sareng sajabana. Ayeuna urang tiasa nyayogikeun langkung ti 20 model, sababaraha pola, gloss / matte sareng seri laser sareng produk sanésna. Dianggo dina iklan anu langkung ageung, gambar pangaruh hiasan arsitéktur, hiasan latar tukang, sareng sajabana, panggunaan pangaruh perlindungan peritoneum anu dipasang langkung saé langkung saé

Pitunjuk:
1. Hurungkeun mesin dina dua sisi cecekelan ngatur dina awak kotak, pisahkeun dua sumbu luhur sareng handap, sareng bakal siap pikeun gambar anu dipiguraan sareng pilem anu dipasang dina waktos anu sami di antara dua sumbu, puterkeun anu ngatur cecekelan, paralel mindahkeun ka handap dina sumbu, bari muterkeun cecekelan ngatur ngarasa ujug-ujug santai, ceuk luhur sareng handap dua sumbu parantos kontak, dina waktos ieu, punten ulah nuluykeun tekenan ka handap, kantun nempatkeun cecekelan ngatur lemes kedap. Upami tekanan terus, éta bakal ngarusak aci sareng ngajantenkeun operasi gagal
2. Saatos tekanan disaluyukeun, tarik gambar sareng pilem tiis di antara dua sumbu tina dua sumbu. Kami siap dipasang.

Q1: Naon cara pengiriman barang?
• Kami bakal nyayogikeun saran anu saé pikeun pangiriman barang numutkeun ukuran ordo sareng alamat pangiriman.
Pikeun pesenan alit, Kami bakal nyarankeun pikeun ngirimkeunana ku DHL, UPS atanapi express murah sanésna supados anjeun tiasa kéngingkeun produk gancang sareng kaamanan.
Pikeun pesenan ageung, urang tiasa nganteurkeunana numutkeun pamundut klien.

Q2: Kumaha anjeun tiasa mastikeun pamariksaan kualitas?
• Salami prosés mesen, Kami gaduh standar pamariksaan sateuacan pangiriman numutkeun ANSI / ASQ Z1.42008, sareng kami bakal nyayogikeun poto produk anu parantos réngsé sateuacan dikemas.

Q3: Dupi anjeun nampi OEM?
• Muhun kantenan. Nyetak logo dina karton, pelepasan pelepasan tiasa ditampi.

Q4. Naon cara pengiriman barang anjeun?
• Ku Laut (murah sareng saé kanggo urutan ageung)
• Ku Air (éta gancang pisan sareng saé kanggo urutan alit)
• Ku Express, FedEx, DHL, UPS, TNT, jsb… (jasa panto ka panto)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami