Profil Perusahaan

about-2

01-1

1998

Didirikeun

01-1

11

Kantor global

01-1

200+

Pagawe

01-1

70

Juta taunan dicitak

Organisasi Perusahaan Chart
Struktur organisasi mangrupikeun dasar struktural anu paling dasar pikeun operasi prosés perusahaan, setting departemen sareng perencanaan fungsional.

about-2

Jaringan Penjualan

Produk kami utamina diekspor ka Dubai, Saudi Arabia, Indonesia, India, Thailand, Brazil, Peru, Polandia, Amerika Serikat, Jérman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Koréa Kidul, Australia, Kanada sareng puluhan nagara sanés .

about-2