Seri napel

  • Hot sale 0.61m 140gsm Self Adhesive Color PVC Film Computer Cutting Plotter Vinyl

    Dijual panas 0.61m 140gsm Self Adhesive Color PVC Film Computer Cutting Plotter Vinyl

    Color Cutting Vinyl mangrupikeun jinis stiker perekat diri, biasana diwangun ku pilem 、 PET PET kalayan warna anu béda, tekanan anu pekat akrilik akrilik sareng PE-coated kraft paper. Éta tiasa dipotong kana hurup, logo atanapi bentuk khusus ku motong plotter, tanda jero ruangan / outdoor anu seueur, hiasan permukaan kalayan hurup sareng grafik anu warna-warni.
  • China Manufacture Price Hot Sale Perforated Adhesive Vinyl One Way Vision Vinyl See Through

    Harga Pabrik Cina Penjualan Panas Perforated Perekat Vinil Hiji Jalan Visi Vinil Ningali Ngaliwatan

    Jelas Visi Hiji Cara Dua Cara Visi Hiji Jalan Visi Abu-abu deui Visi Hiji Jalan
    One Way Vision Film mangrupikeun vinil perekat diri anu perforated, nyaéta nyetak pikeun grafik jandéla, iklan témbok kaca, anu tiasa ditingali tina hiji sisi, tapi sanés ti sisi sanésna, kanggo nawiskeun rohangan pribadi.
  • Eco Solvent Matte Printable Car Body Sticker Self Adhesive White/Black/Grey Vinyl Wrap Film For Indoor Outdoor Promotion PVC Vinyl

    Eco Solvent Matte Printable Car Body Sticker Self Adhesive Bodas / Hideung / Gray Vinyl Wrap Film Pikeun Promosi Luar Ruangan PVC Vinyl

    Vinyl Perekat Diri diwangun ku pilem PVC, perekat akrilik sénsitip tekanan sareng kertas kraft PE-coated khususna pikeun percetakan digital, nawiskeun permukaan anu ultra-lemes, tiasa dicetak dioptimalkeun pikeun konsumsi mangsi.
  • 40um–500um 3D Lamination Floor Lamination Photographic Lamination

    40um – 500um 3D Lamination Floor Lamination Photographic Lamination

    Pilem Laminasi Tiis mangrupikeun pilem PVC perekat anu transparan, kalebet herang, matte, permukaan satin, anu tiasa dilaminasi dina permukaan média iklan cetak pikeun panangtayungan gambar. Pilem laminasi tiis nganggo perekat anu peka tekanan, nawiskeun adhesion anu hadé tanpa nganggo panas, tiasa dilaminasi dina sababaraha jinis bahan iklan, sapertos PP Paper, Vinyl Sticker, Photo Paper, jst. Mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngajaga grafik tina corétan, kokotor atanapi kalembaban, bakal manjangan grafik nganggo kahirupan. Pilem laminating tiis herang bakal ngaktipkeun kacaangan grafik, pilem laminasi tiis 3D bakal ngajantenkeun grafik ku perasaan stereo, pola laminasi pola khusus bakal ningkatkeun pangaruh artistik.
  • Reusable frosted matt static window film

    Pilem jandela statis matt anu tiasa dianggo deui

    Spésifikasi Tempat Asalna: Cina Nami Produk: Reusable frosted Matt static window film Type: Non-adhesive OEM / Print: Available Material: High Quality PVC Thickness: 0.12 / 0.18 / 0.3mm Lebar: 45,60,90,120 cm Pamakéan: Gedong & Jandéla bumi / Kantor kaca panto Pungsi: Dékoratif, ledakan-buktina, Kaamanan pelindung Privasi: ● Nyiptakeun ...
  • Factory Privacy Window Film Removable Designable Protection Stickers Home Decor Self Adhesive Decorative Glass Film

    Pabrik Privasi Jandéla Pilem tiasa dicandak Stiker Perlindungan Désain Dekorasi Diri Perekat Dekoratif Kaca Film

    Spesifikasi: Brand: MOYUProduct Name : Factory Privacy Window Film Removable Designable Protection Stiker Home Decor Self Adhesive Dekoratif Glass Film Material : PVC Face Film PVC Face Film: 80 micron100micron, 120micron Lem (Adhesive) : Tiasa transparan, Abu, Hideung sareng Bodas Bodas : Glossy & Matt Width : 45cm 60cm 90cm. Antara 620mm sareng 920mm disesuaikan Panjang: 50m, 100m, 150m, 200m, 250m Applicatio : Panto bumi, kamar mandi, kamar tidur, ki ...
  • Adhesive Series

    Seri napel

    Harga Pabrik 1 taun Dipiceun Lem PVC Self Adhesive vinyl Sheet Sticker Vinyl roll Detil Pondok: Lem anu tiasa Dicabut PVC Self Adhesive vinyl Sheet Sticker Vinyl roll Stiker vinil PVC didamel tina pilem PVC, lem sareng kertas pendukung. DERFLEX biasana ngahasilkeun 0,06mm, 0,08mm, 0,09mm, 0,1mm, 0,12mm, 0,15mm, 0,16mm, 0,18mm, 0,2mm sareng 0,22mm vinil perekat diri PVC kalayan bodas, hideung, kulawu, jelas, normal sareng lem anu langkung kuat sareng 18 taun mahal. Spésifikasi: Brand: MOYUProduct Name : S ...
  • PET Rainbow Film,Self Adhesive Waterproof Rainbow Color Dichroic Film for Home Decoration,Soft Translucent Multiple Extrusion

    Piaraan Pelangi Pelangi, Perekat Diri Waterproof Pelangi Warna Film Dichroic pikeun Dekorasi Bumi, Lemes Tembus Sababaraha Ekstrusi

    Spésifikasi Merk MOYU Nami Produk napel nyalira tahan cai kontras surya hiasan pelangi jandela pilem Bahan PET Ketebalan 2 mil Warna Rinbow warni Angin 1,38m Panjang Ngepaskeun Fitur adheisve diri, Waterproof Fungsi Aplikasi Dekorasi Gedong / Bumi / Kantor / Supermarket / Mal balanja / Hotel / Gudang , ngadukung kreatif DIY, jsb Paking Hiji gulungan hiji karton ékspor MOQ 600m Kauntungan: 1. Langkung ti 10 taun sajarah di ...
  • China factory price High quality sparkle cold lamination film,cold lamination film price,cold lamination film roll

    Harga pabrik cina kualitas luhur pilem laminasi tiis sparkle, harga pilem laminasi tiis, gulung pilem laminasi tiis

    Spésifikasi: Merek : MOYUProduct Name : Film kualitas laminasi tiis anu hébat Bahan : PVC Face Film / Pressure Sensative Adhesive / Release Paper Process : Laminated PVC Face Film : 70micron, 80micron, 100micron, 120micron Lem (Adhesive) : Tiasa transparan, Abu, Nyokong Hideung sareng Bodas : 100g, 120g, 140g Tipe Lem: Tiasa janten permanén sareng tiasa dicabut Ink anu tiasa dicetak : Pangleyur / Eco-solvent / UV / Percetakan Layar / Lateks Lampu Tinggi : Permukaan lemes / tahan Cuaca / ...
  • PVC Perforated Vinyl Glass Sticker Window Film Window Graphic One Way Vision/OWV for Ecosolvent and Solvent Printing

    PVC Perforated Vinyl Glass Sticker Jandéla Pilem Jandéla Grafik Hiji Jalan Visi / OWV pikeun Ecosolvent sareng Solvent Percetakan

    Detil pondok:
    1. OWV nawiskeun iklan jandela sareng hiasan
    2. Grafik dina OWV tiasa ditingali jelas sareng tapi henteu tiasa di sisi sanésna.
    3. OWV nawiskeun transmittance dina 40% ogé ekspresi warna-warni gambar sareng 60% opacity.
    4. OWV tiasa nawiskeun grafik anu hadé dina iklan jandela
    5. Kamampuan anu saé pikeun anti kamampuan ngalirkeun tina distorsi sareng beubeulahan.
    6. Hususna pikeun percetakan UV bakal ngajantenkeun grafik langkung jelas sareng katingalina langkung pikaresepeun
  • Glossy and Matte Self Adhesive Sign Oracle Vinyl Sticker Roll/ Full Color Adhesive Vinyl Color Cutting Vinyl

    Glossy sareng Matte Self Adhesive Sign Oracle Vinyl Sticker Roll / Full Color Adhesive Vinyl Color Cutting Vinyl

    Glossy sareng Matte Self Adhesive Sign Oracle Vinyl Sticker Roll / Full Color Adhesive Vinyl Color Cutting Vinyl
  • Super glossy Self adhesive vinyl for digital printing/advertising

    Vinil perekat Diri herang Super pikeun percetakan / iklan digital

    Spésifikasi Ngaran Merk: MOYUMaterial: PVC Nami Produk: Vinil perekat Diri herang pikeun percetakan digital Aplikasi: Luar Ukuran ageung Jenis Pariwara: Pamakéan Perekat: Advertising Inkjet Surface: High Glossy Size: 0.914 / 1.07 / 1.27 / 1.37 / 1.52 / 1.82 / 2.02 Fitur M: Spesifikasi Tahan Cai: Pilem PVC 100mic, liner 140gsm MOQ: 30gulung masing-masing ukuran Tipe lem: Kalayan lem bodas permanén Kauntungannana: Lampu lampu mobil super cerah, lampu luhur ...
123456 Teras> >> Halaman 1/6