Témbok Hiasan Series

  • Silver Back Fabric

    Pérak Balik Lawon

    Katerangan: Dye sublimation mindahkeun percetakan pérak deui lawon pikeun curtain hiasan Ngaran Kain: pérak deui lawon Grammage: 120gsm Persen: 100% Poliéster Tenun Métode: anyaman Aplikasi: Double bandéra sisi , Curtain , Tampilan elastis: Taya manteng Ink: Dye sub cai dumasar tinta Lebar: 160cm-220cm-320cm Panjang: Kira-kira 50m/ Roll Fitur & Fitur Aplikasi: - PVC-gratis, Ramah Lingkungan - Benang didaur ulang ngahasilkeun - F...
  • Silk Wall Fabric

    Kain Tembok Sutra

    Spésifikasi Produk Poliéster Printable Inkjet Bahan Sutra Seamless Tembok Panutup Kain Kain Ukuran 2.1/2.3/2.5/2.8/3.2*50M Komposit Ink Solvent/ Eco-Solvent/UV/Latex Beurat 240±20gsm Bahan Paper Back Treatment Flocked Back Application Indoor&Outdoor Percetakan, Banner Packing Kotak karton konéng Alami Kaunggulan 1.Ieu idéal pikeun poto studio seni, hiasan interior, tinggi-tungtung inkjet iklan. 2. Good sensitipitas nangtung, compatibil ...
  • Plain Wall Fabric

    Kain Tembok Polos

    Spésifikasi Ngaran Super lega tékstur polos poliéster témbok lawon wallpaper dicetak bahan wallpaper Ukuran 2.3/2.5/2.8/3.0/3.2*50m Beurat 260GSM, ± 10 gsm Tinta Cocog Eco-solvent, Latex, UV Bahan Halus jeung Halus Poliéster Kanvas Balik Sisi Flocking Balik Anyaman Kantong atawa Hard Tube atawa ngaropéa packing Aplikasi Interior Wall Decortion, Imah Kantor Hotel Dekorasi Service OEM Ditampi Kauntungannana 1. Kalawan palapis panyalindungan lingkungan nu bisa gancang ...
  • Glitter Wall Fabric

    Glitter témbok lawon

    Spésifikasi Produk Home Dekoratif Glittering Seamless Flocked Poliéster Printable Inkjet Wall Fabric Ukuran 2.0/2.3/2.5/2.8/3.2*50M Composite Ink Solvent/ Eco-Solvent/UV/Latex Beurat 240±20gsm Bahan Glittering Seamless Thickness Poliéster 0D Polos Perlakuan Flocked Balik Packing Kotak karton konéng Alam Kauntungannana 1. Kalawan palapis panyalindungan lingkungan nu bisa gancang garing sanggeus percetakan jeung boga pangaruh percetakan sampurna. 2. Warna fléksibel sareng variabel, ...
  • Digital Printing Eco-solvent Black Back Polyester Canvas Printing Canvas

    Digital Printing Eco-pangleyur Hideung Balik poliéster kanvas Printing kanvas

    Ngaran Hideung Balik Kanvas Warna Bodas Surface, Hideung Balik Ukuran 1.27 / 1.52 / 2.2 / 2.5 / 3.2 * 50M, Personal ngaropéa Paket Hiji roll per kotak, packing Usuk, packing nétral biasana; Logo ngaropéa Sampel Sampel Gratis Pangiriman 15-20 dinten Fitur PVC GRATIS / BLOK OUT / NO CULING Pangaruh anu luhur tina lampu blockout Nyokot warna nyata barang Fitur & Fitur Aplikasi: - Bebas PVC, Ramah Lingkungan - Benang didaur ulang - B1, NFPA701 ,JIS L 1091,M1 FR - REACH - Warna boos...
  • Wall Decorationn Series

    Témbok Hiasan Series

    Inkjet Printing Mural Bahan Baku napel PVC Vinyl Non Woven Kosong Printable Wall Paper Wallpaper Spésifikasi: Katerangan: permukaan PVC, kertas back.Color: Bodas Bahan Utama: Inkjet coated lawon + Repositionable Self napel Ukuran: 0.61/0.914/1.067/1.118/1.27/ 1.372 / 1.524 / 1.6 / Sesuaikeun Beurat: 250 ± 10gsm Packing: 3 "inti jero + kantong plastik PE + karton + Usuk + wrapping pilem + Strapping Printing Ink: Eco pangleyur / pangleyur / Latex / UV Mesin Printing: HP ...
  • Factory Water Proof Glitter texture wall fabric

    Pabrik Waterproof Glitter tékstur lawon témbok

    Spésifikasi: Ngaran Produk: Pabrik Waterproof Glitter tékstur témbok lawon Beurat: 280gsm Bahan: Kanvas Surface: Matte Ink Aya: Pangleyur, Eco-pangleyur, inks UV, Latex Ukuran: 90.5 "98.4" 110" 126" * 50m Aplikasi: 1) . Imah / hiasan aréa komérsial, 2). Percetakan Iklan, 3). Mural / decal témbok / poster, 4). Studio fotografi nganggo Fitur: Langsung diproduksi sareng dikirimkeun ti pabrik, kalayan téknik manufaktur standar anu luhur, gaduh ...
  • Wall Decoration Plain Fabric

    Hiasan Tembok Kain Polos

    Rincian pondok:
    lawon témbok polos nyaeta pangleyur dumasar 235gsm lawon témbok, sampurna cocog sareng pangleyur, eco-pangleyur, UV jeung Latex inks. Cocog jeung sabagéan ageung HP, EPSON, Roland, Mimaki, Mutoh sareng printer format ageung lianna. Beungeutna matte, mulus saatos prosés calendering. Produk kami gaduh kamampuan tahan cai anu kuat sareng sipat pengeringan anu luar biasa. Éta gaduh kontrol sareng nyerep tinta anu sampurna. Loba dipaké dina kertas témbok / panutup / decals / indoor / outdoor hiasan
  • Hot sale living room decoration non-woven wall paper for home decoration

    Hot sale hiasan ruang tamu non-anyaman kertas témbok pikeun hiasan imah

    Produsén wallpaper panutup témbok digital nyaéta bahan percetakan énggal anu ramah lingkungan anu biasana diterapkeun dina hiasan grafis témbok, sapertos bumi, hotél, réstoran, aula bandara, atanapi panggunaan hiasan gedong sanés. Ayeuna urang tiasa ngahasilkeun seueur jinis kertas témbok, sapertos Wallpaper Datar, Kembang, Wallpaer, Wallpaper Emas, Wallpaper Vinyl Ditiup, Panutup Tembok nganggo Backing tékstil.
  • Eco-Solvent UV Wall Paper Digital Printing Wallpaper Self Adhesive Wallpaper

    Eco-solvent UV Wall Paper Digital Printing Wallpaper Self napel Wallpaper

    Kami nyayogikeun garis produk wallpaper anu tiasa dicitak sareng ramah lingkungan, anu tiasa kéngingkeun hiasan pribadi. Bagian tina produk kertas témbok ogé tiasa dianggo pikeun pariwara.
    1). Warna anu fleksibel sareng variabel, pola, gambar sapertos gaya kapribadian anjeun anu dirarancang sareng didamel dina paménta.
    2). Kalayan palapis panyalindungan lingkungan anu tiasa garing gancang saatos nyitak sareng gaduh pangaruh percetakan anu sampurna.
    3). Tékstur anu saé nganteurkeun gambar kualitas luhur, Warna warni saatos prosés percetakan digital.
    4). Cocog jeung paling format badag printer inkjet.
  • Degradable Waterproof Tear resistance White Stone Paper

    Degradable Waterproof Cimata lalawanan Bodas Batu Paper

    Spésifikasi: Ngaran Kertas Batu Bodas Dasar beurat 60-700 g/m2 Kandel 50-500 um Ukuran Ukuran ngaropéa boh dina lambar atawa dina gulungan Warna kertas bodas, coklat Lapisan liat dilapis, uncoated Quality RPD, RBD Aplikasi pikeun loba dipaké pikeun loba wewengkon. salaku: 1 Pikeun barang konsumen disposable kawas kantong sampah, kantong balanja, kantong dahareun, kantong nutup-grained, buleud Bento, sarung atawa stape suku, taplak meja, jas hujan, panutup lebu ect. 2 Pikeun dilarapkeun kana makalah budaya, pikeun ...
  • White stone paper for packing and printing

    Kertas batu bodas pikeun bungkusan sareng percetakan

    Spésifikasi: Jenis Kertas: PaperCoating Khusus: Percetakan Cocog Henteu Dilapis: Percetakan Offset Fitur: Bahan Pulp Bukti Uap: Gaya Pulp Kayu: Jenis Pulping Virgin: Pamakéan Bubur Kimia-Mekanis: Kertas Bungkus Ngaran Produk: Warna kertas BATU: Sampel bodas: Sampel Gratis MOQ: 5 ton Beurat: 40-150gsm Ink Nyerep: 15 ~ 30% Packing: Dina cadar atawa gulungan; pilem PE...