SUPER PUTIH PVC VINYL -10140

SUPER PUTIH PVC VINYL -10140

Pedaran pondok:

Kode Barang: AD-V021
Ngaran: Super Bodas PVC Vinyl -10140
Kombinasi: kertas pelepasan 100um PVC + 140g
Tinta: Eco Sol UV
Aplikasi: Bungkus Mobil, Papan, témbok Kaca, témbok kasar, papan iklan


Detil Produk

Tanda Produk

Gulungan vinil perekat diri Shawei ngagaduhan kamampuan nyerep mangsi sareng penetrasi warna anu saé,
pangaruh percetakan tiasa dijamin ogé dina hal éksprési warna anu jelas.
Mangrupikeun vinil perekat diri monomerik bodas. Pilem PVC kalayan sasaruaan, variegasi stabilisasi,
éta cocog pikeun digunakeun dina rupa-rupa printer inkjet format super lega nganggo tinta pangleyur.
Produk kami disarankeun pikeun rupa-rupa aplikasi promosi jangka pondok dina substrat datar.

Ngaran Produk Printable Car Sticker Digital Percetakan / Inkjet Percetakan PVC Vérsi Perekat Diri
Merek Shawei
Kandel Fiml 100micros
Beurat kertas Kaluaran 140gsm
Lebar 0.914 / 1.07 / 1.27 / 1.37 / 1.52m
Panjangna 50m / 100m
Tipe Tipe Cai dumasar / Pelarut / Eco-Pelarut
Tipe Lem Lem Bodas / Abu / Hideung opsional
Bérés permukaan Glossy / Matte
Pakét Karton standar ékspor
Suhu Cocog -15 ° C— + 60 ° C
Kahirupan luar 1-3 taun / 3-5taun
Aplikasi Hiasan jandela, Tanda interior & eksterior, Iklan promosi, Iklan kendaraan
MOQ 20 gulung
Waktos pangiriman 20 dinten damel saatos nampi setoran
Kamampuh suplai 30000000sqm / per bulan

Kauntungan kami tina vinil perekat diri:
Vinil perekat 1.Self tiasa dianggo salaku grapik kaca, mobil gambar grapik.
Éta cocog pikeun digunakeun dina rupa-rupa printer inkjet format super lega nganggo tinta pangleyur.
2. Pangaruh visual na résistansi cimata anu hadé ngajantenkeun panggunaan lega.
3. Duanana herang sareng permukaan matte sayogi.
4. motong gampang sareng aplikasi dina rupa-rupa substrat.
5. aplikasi: hiasan jandela, Tanda interior & exterior, Iklan Promosi, Iklan kendaraan.
6. Cocog sareng sadaya jinis printer basa pangleyur.

Fitur tina vinil perekat diri:
1. Gampang nyerep mangsi sareng grafik na cemerlang
2. Printability anu hadé sareng pananganan dina printer anu dipilih
3. Babandingan kinerja anu hadé pikeun grafik promosi ker
4. motong Mudah sareng aplikasi dina rupa-rupa substrat

Pilem grade-calender bodas, fungsi tahan cuaca anu saé, napel sénsitip tekanan-sénsitip, fungsi laminasi pesawat anu hadé, warna nyerep tinta anu caang, spésifikasi lengkep, résistansi cuaca anu saé, henteu murag, henteu kéngingkeun résidu lem, gampang témpél, gampang pikeun miceun, gampang ngarobih lukisan, saluyu sareng sarat warna aslina tina percetakan. témpél awak dipaké pikeun némpelkeun dina témbok, kaca, papan KT sareng lukisan inkjet sanésna, viskositas anu hadé, anti ultraviolét. Struktur na diwangun ku tilu bagian: lapisan fungsional PVC, lapisan perekat sareng kertas dasar.
Aplikasi: iklan awak, iklan percetakan layar, percetakan gambar presisi tinggi, papan iklan, stasion, témbok gorden kaca, hiasan mobil, iklan stasiun subway, tanda awét luar, gelas, iklan kamar henteu teratur; Tanda iklan, gedong sareng mobil bagian luar mobil, jadi objek rata lemes, sareng sajabana. Ieu ngagaduhan ciri beurat enteng sareng umur jasa anu panjang. Éta nganggo inkjet pangleyur atanapi lemah cair pikeun nyiptakeun pola anu dipersonalisasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami