SUPER GLOSY INDOOR PVC VINYL-DIANGKUT

SUPER GLOSY INDOOR PVC VINYL-DIANGKUT

Pedaran pondok:

Kode Barang: AD-V001
Ngaran: Super Glossy Indoor PVC Vinyl-Removable
Kombinasi: 90um Renolit PVC + 120G ganda PE dilapis kertas
Tinta: Dye
Aplikasi: Déwan KT, Méja, Tembongkeun Kasus, Hiasan Batin Vechile


Detil Produk

Tanda Produk

Renolit (RENOLIT) PVC Vinyl tina pamilihan bahan baku dugi ka réngsé sistem manajemén sareng pengawasan anu ketat pisan sareng standar.1, bubuk PVC: Pilem jati Renault Lite kalayan kualitas luhur, purity luhur bahan baku; Bahan baku mémbran anu kirang miskin ngandung kokotor ; 2, plasticizer: Pilem jati Renault Lite henteu langkung luhur ti 3%; Pilem rélatif goréng dugi ka 20%; 3, penstabil: Pilem perabotan Renault Lite tanpa logam beurat; Pilem miskin goréng ngandung timbal atanapi cadmium logam beurat beracun; 4, pewarna / pigmén: Pilem jati Renolite henteu luntur, kalayan stabilitas anti lampu; Pilem rélatif goréng gampang diudar, résistansi lampu goréng; 5, tahan suhu: résistansi pilem jati Renault Lite kana suhu luhur dugi ka 80-90 plate panto panto moal janten degummed; Résistansi suhu pilem anu kirang goréng henteu saé, ngan ukur panto 50-60 easy gampang digorogkeun; 6, tahan maké: pilem perabotan Renault Lite saé pisan, 3-4N; Pilem rélatif goréng, 1-2N (gampang digoréng ); 7, ujungna o f anu kateguhan: Film jati Renault Lite henteu digoréng nalika tiis, henteu kabuka ujung; mémbran anu goréng nalika tiis sareng kuku jari-jari kabuka kalayan lembut; 8, tahan cahaya: Pilem jati Reynolite saatos 15 taun ngan ukur robih warna leutik; Pilem anu kawilang goréng bakal gaduh parobihan warna dina sataun dugi ka dua taun; 9, palapis tukang: pilem jati Renault Lite nganggo palapis tukang kualitas luhur, henteu degumming; Pilem rélatif goréng malah tanpa palapis tukang, gampang degummed;
Q1: Naon cara pengiriman barang?
• Kami bakal nyayogikeun saran anu saé pikeun pangiriman barang numutkeun ukuran ordo sareng alamat pangiriman.
Pikeun pesenan alit, Kami bakal nyarankeun pikeun ngirimkeunana ku DHL, UPS atanapi express murah sanésna supados anjeun tiasa kéngingkeun produk gancang sareng kaamanan.
Pikeun pesenan ageung, urang tiasa nganteurkeunana numutkeun pamundut klien.

Q2: Kumaha anjeun tiasa mastikeun pamariksaan kualitas?
• Salami prosés mesen, Kami gaduh standar pamariksaan sateuacan pangiriman numutkeun ANSI / ASQ Z1.42008, sareng kami bakal nyayogikeun poto produk anu parantos réngsé sateuacan dikemas.

Q3: Dupi anjeun nampi OEM?
• Muhun kantenan. Nyetak logo dina karton, pelepasan pelepasan tiasa ditampi.

Q4. Naon cara pengiriman barang anjeun?
• Ku Laut (murah sareng saé kanggo urutan ageung)
• Ku Air (éta gancang pisan sareng saé kanggo urutan alit)
• Ku Express, FedEx, DHL, UPS, TNT, jsb… (jasa panto ka panto)

P5. Naon cara mayar anjeun?
• T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Perdagangan, DP, jsb…

Q6: Masih teu mendakan jawaban na
• Punten email ka kami sacara bébas kami bakal nyobian ngabantosan. Surélék: info@shaweidigital.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami