PET BANNER Pikeun Gulung UP-ECO

PET BANNER Pikeun Gulung UP-ECO

Pedaran pondok:

Kode Barang: DP-T004
Ngaran: PET Banner pikeun Roll Up-Eco
Kombinasi: 320g PP + PET
Tinta: Eco Sol UV latex


Detil Produk

Tanda Produk

PET Banner pikeun Roll Up-Eco
Pedaran produk: The Eco solvent Gray Back PET Banner Ieu mangrupikeun bahan komposit anu disintésis ku PET sareng PP kalayan sipat anu jangkung luhur. Bahanna rata sareng rata, sareng gambar na seueur dianggo pikeun paméran sareng paméran. Beurat per méter pasagi ngahontal 320g. Lapisanana didamel tina bahan baku PET kualitas luhur kalayan nyerep mangsi anu hadé. Dinten pangiriman normal nyaéta 15-20 dinten. Bungkus sareng karton kentel sareng konsumén Logo sareng mutiara wol & Colokkeun pikeun mastikeun yén barang-barang na moal ruksak dina transit. Sampel bebas kéngingkeun sareng dikintun ku UPS, DHL. FedEx, jsb. Pikeun mastikeun konsumén urang tiasa mariksa barang gancang-gancang.

Aplikasi:

sistem pigura tampilan
pop up sistem tampilan

Tinta: UV, LATEX, ECO SOLVENT
Ukuran produk: 0.914 / 1.07 / 1.27 / 1.37 / 1.52 * 50M

Fitur:
Gray deui
euweuh fraying
flatness alus
Meungpeung kaluar
Kandel Tinggi

Shawei Digital perenahna di propinsi Zhejiang, didirikeun taun 1998, bahan-bahan Iklan propésional ngahasilkeun sareng aplikasi. Shawei Digital ngagaduhan 11 cabang di seluruh Cina, bisnis ngaliput tina manufaktur, penjualan, ékspor sareng percetakan.

Sadaya kualitas produk dikontrol sacara serius ku sistem QC kami, sadaya barang dihasilkeun di toko damel gratis debu sareng kami gaduh R&D nyalira pikeun mariksa sadaya kamajuan. Samentawis éta, aliran QC bakal nganggo peralatan canggih pikeun mariksa inline tina bahan baku dugi ka akhir produk.

Anggota kulawarga Shawei urang ngubaran unggal detail sacara serius. Kami cicing di dieu sareng berkembang babarengan sareng perusahaan anjeun. Shawei, MOYU, Gomay sababaraha merek ngagaduhan reputasi anu hadé di pasar urang sareng kami nyayogikeun solusi anu cocog pikeun sababaraha perusahaan terkenal sapertos Walmart, DHL, Pepsi sareng sajabina.

Dina raraga nyayogikeun jasa anu langkung saé ka pasar kami, kami salawasna ngiringan paméran di panjuru dunya, kumpulkeun umpan balik para nasabah sareng ngembangkeun barang-barang énggal pikeun aranjeunna. Kusabab nyayogikeun produk "EFISIEN, WARNA & FLEXIBLE", kami nampi tanggapan anu saé tina pasar .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami