SAJI VISI-12120

SAJI VISI-12120

Pedaran pondok:

Kode Barang: AD-V022
Ngaran: One Way Visi-12120
Kombinasi: 120um PVC + 120g kertas ngaleupaskeun
Tinta: Eco Sol UV
Aplikasi: Tembok kaca, jandela


Detil Produk

Tanda Produk

Shawei PVC Perforated Vinyl Glass Sticker Window Film Window Window Graphic One Way Vision pikeun Eco solvent sareng Solvent Percetakan

1. Mikro vinil perforat nawiskeun iklan jandela sareng hiasan
2. Grafik dina vinil perforat mikro tiasa katingali jelas sareng tapi henteu tiasa di sisi sanésna.
3. Mikro vinil perforat nawiskeun transmittance dina 40% ogé éksprési gambar sareng 60% opacity warna-warni.
4. Mikro vinil perforate of Shawei tiasa nawiskeun grafik anu hadé dina iklan jandela
5. Kamampuh anu saé pikeun anti saluran baki nyegah tina distorsi sareng beubeulahan.
6. Hususna pikeun percetakan UV bakal ngajantenkeun grafik langkung jelas sareng katingalina langkung pikaresepeun

Bahan PVC
pilem pvc 120um
kertas ngaleupaskeun 120g
Ukuranna 0.98 / 1.06 / 1.27 / 1.37 / 1.52 * 50m
Panjangna 1 gulung / ctn
Tempat anu dianggo pangleyur, pewarna, pigmén, ec-solvent
Dipaké pikeun iklan outdoor atanapi indoor
Tempat Asalna Zhejiang, Cina (Daratan)

Fitur:
1) Printability anu hadé sareng pananganan dina printer anu dipilih
2) motong Mudah sareng aplikasi dina rupa-rupa substrat
3) Vinil lemes sareng seamless, khusus pikeun printer pangleyur
4) stabilitas lambaran anu saé sareng rata anu rata
5) Adhesion alus teuing pikeun rupa-rupa substrat

Aplikasi: 
1. Awak mobil, iklan awak témbok.
2. Tanda interior & eksterior.
3. Iklan kendaraan / grafik, iklan permukaan arc henteu teratur.
4. Vinil anu tiasa dicabut pikeun promosi samentawis sareng titik iklan jual.

Shawei Digital perenahna di propinsi Zhejiang, didirikeun taun 1998, bahan-bahan Iklan propésional ngahasilkeun sareng aplikasi. Shawei Digital ngagaduhan 11 cabang di seluruh Cina, bisnis ngaliput tina manufaktur, penjualan, ékspor sareng percetakan.

Sadaya kualitas produk dikontrol sacara serius ku sistem QC kami, sadaya barang dihasilkeun di toko damel gratis debu sareng kami gaduh R&D nyalira pikeun mariksa sadaya kamajuan. Samentawis éta, aliran QC bakal nganggo peralatan canggih pikeun mariksa inline tina bahan baku dugi ka akhir produk.

Anggota kulawarga Shawei urang ngubaran unggal detail sacara serius. Kami cicing di dieu sareng berkembang babarengan sareng perusahaan anjeun. Shawei, MOYU, Gomay sababaraha merek ngagaduhan reputasi anu hadé di pasar urang sareng kami nyayogikeun solusi anu cocog pikeun sababaraha perusahaan terkenal sapertos Walmart, DHL, Pepsi sareng sajabina.

Dina raraga nyayogikeun jasa anu langkung saé ka pasar kami, kami salawasna ngiringan paméran di panjuru dunya, kumpulkeun umpan balik para nasabah sareng ngembangkeun barang-barang énggal pikeun aranjeunna. Kusabab nyayogikeun produk "EFISIEN, WARNA & FLEXIBLE", kami nampi tanggapan anu saé tina pasar .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami