Warta Perusahaan

  • Birthday Party

    Pesta ulang taun

    Kami ngayakeun pésta ulang taun haneut dina usum tiis, pikeun ngarayakeun babarengan sareng ngayakeun BBQ luar ruangan. Budak awéwé ogé ngagaduhan amplop beureum ti perusahaan.
    Maca deui
  • Shawei Digital Summer Sports meeting

    Pasamoan Olahraga Musim Panas Shawei Digital

    Dina raraga nguatkeun kamampuan gawé babarengan, perusahaan ngatur sareng ngatur rapat olahraga usum panas. Salami periode ieu, sababaraha kagiatan olahraga disusun pikeun bersaing sareng Chili pikeun tujuan nguatkeun koordinasi, komunikasi, gotong royong sareng latihan fisik ...
    Maca deui
  • Company Trainning

    Trainning Perusahaan

    Kanggo ngalayanan palanggan anu langkung saé, ngartos kana tuntutanana, SHAWEI DIGITAL sok ngayakeun pelatihan profési ka tim penjualan, khususna Label barang énggal sareng pelatihan mesin cetak. Kacuali kelas online ti HP Indigo, Avery Dennison sareng Domino, SW LABEL ogé ngatur pikeun nganjang ka printin ...
    Maca deui
  • Outdoor BBQ Party

    Partéi BBQ ker

    Shawei digital Ngatur kagiatan luar sacara rutin pikeun ngahargaan tim ku tujuan leutik anu anyar. Ieu tim anu ngora sareng enerjik, nonoman sok resep kana sababaraha karya kreatif sareng kagiatan.
    Maca deui
  • SIGN CHINA —MOYU lead large format media

    TANDA CINA —MOYU ngarah média format ageung

    Shawei Digital ngahadiran SINA CINA unggal taun, utamina nunjukkeun "MOYU", mérek terkenal di pasar pikeun média percetakan format ageung.
    Maca deui
  • Outdoor Extending

    Luar Ngalegaan

    SW Label netepkeun dua dinten di luar ruangan sareng ngatur sadaya tim di Hangzhou, pikeun latihan kawani sareng gawé babarengan urang. Salami latihan, sadaya anggota damel babarengan langkung raket. Sareng Éta budaya perusahaan-Kami sakulawarga ageung di Tim Shawei!
    Maca deui
  • LABEL EXPO EXHIBITION DIGITAL LABEL

    Pameran LABEL EXPO LABEL DIGITAL

    SW LABEL ngahadiran paméran LABEL EXPO, utamina nunjukkeun SATU deret label Digital, ti Memjet, Laser, HP Indigo dugi ka UV Inkjet. Produk anu warna-warni narik seueur palanggan pikeun kéngingkeun sampel.
    Maca deui
  • APPP EXPO in Shanghai for PVC Free 5M width printing media

    APPP EXPO di Shanghai pikeun pédia percetakan lebar Gratis 5M

    SW Digital ngahadiran APPP EXPO di Shanghai, utamina pikeun nunjukkeun média percetakan format ageung, lébar maksimal 5M. Sareng dina acara pameran ogé ngamajukeun barang-barang anyar média "PVC GRATIS".
    Maca deui
  • Shawei digital Outdoor Travelling in The Great Angie Forest

    Shsung digital Wisata Luar Ruangan di Hutan Angie Ageung

    Dina usum panas, perusahaan ngatur sadaya anggota tim pikeun nyandak jalan ka Anji pikeun ilubiung dina wisata luar. Taman cai, resort, barbecue, pendakian gunung sareng arung jeram diatur. Sareng seueur kagiatan sanésna. Nalika caket alam sareng ngahibur diri, urang ogé ...
    Maca deui
  • DIY Heat Transfer Self Adhesive Vinyl

    DIY Panas Mindahkeun Diri Perekat Vinil

    Fitur Produk: 1) Vinil perekat pikeun motong plotter boh herang sareng matte. 2) Tekanan pelarut napel sénsitip perekat permanén. 3) Kertas-Pulp Silikon Kayu PE-dilapis. 4) Pilem kalénder PVC. 5) Dugi ka 1 taun katahanan. 6) Tahan kuat sareng résistansi cuaca. 7) 35+ warna pikeun milih 8) Transluce ...
    Maca deui
  • HUAWEI – The training of sales ability

    HUAWEI - Latihan pangabisa penjualan

    Dina raraga ningkatkeun kamampuan salesman, perusahaan kami nembé ngiringan kursus pelatihan HUAWEI. Konsép penjualan anu maju, manajemén tim ilmiah hayu urang sareng tim unggulan sanés pikeun diajar seueur pangalaman. Ngaliwatan latihan ieu, tim kami bakal langkung saé, kami bakal ngalayanan ...
    Maca deui
  • Black Back Outdoor PVC Banner

    Hideung Balik outdoor PVC Banner

    Lawon semprot beda-beda ti kinerja sareng panggunaan. Éta tiasa dibédakeun ku kandelna, hampang sareng bahan, jst. Pambuka Produk lawon hideung bodas ogé disebut lawon kotak lampu latar hideung atanapi lawon hideung. Éta manaskeun dua lapisan luhur sareng handap dua lapisan pilem PVC anu dicetak, ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2