Naon UV Percetakan?

Percetakan UV mangrupikeun bentuk percetakan digital anu ngagunakeun lampu ultra-violet pikeun garing atanapi ngubaran tinta nalika dicitak. Nalika printer nyebarkeun tinta dina permukaan bahan (disebat "substrat"), lampu UV anu didesain khusus nuturkeun caket, ngubaran - atanapi ngeringkeun - tinta langsung. Asalna dikembangkeun pikeun gancang ngeringkeun polishes kuku gél nalika manikur, aplikasi lampu ultraviolét gancang dimekarkeun kana pasar industri sareng komersial. Kusabab lampu UV tiasa ngubaran tinta anu dicitak langsung, titik-titik tinta baseuh henteu kéngingkeun kasempetan kanggo nyebarkeun saatos dicetak, hasilna langkung jéntré.

 Curing UV mimiti dilarapkeun dina produksi industri dina taun 1960an, khususna éta saé pikeun ngobatan palapis kai tina kai. Saatos éta, Amérika Serikat mimiti ngadamel UV dilarapkeun ka percetakan flatbed sareng pangaruhna saé. Teras téknologi ieu laun sumebar ka Inggris sareng nagara-nagara sanés. Téhnologi curing UV parantos dilarapkeun kana sababaraha cara percetakan sareng adaptasi sagala jinis modeu, sapertos blok relief, Flexo, piring lithographic, pelat percetakan layar, éta ngagantikeun seueur metode percetakan tradisional anu ketinggalan jaman, éta ngahémat sumber daya manusa sareng sumberdaya matéri, teras nyiptakeun nilai paling.

Sababaraha hasil tina ngagunakeun percetakan UV kalebet :
Warna gambar anu dicitak ku UV Printer matak nyenyerian, éta caang pisan, éta pangaruh visual anu saé sareng raos langkung seger tibatan metode percetakan modeu lami.
Metode percetakan UV tiasa nyetak dina permukaan sagala rupa bahan ku tinta UV, éta ngembangna kisaran aplikasi mesin cetak UV. Ayeuna parantos dilarapkeun kana kertas, papan kertas, semén plastik, jaringan jalan, PVC, PE sareng sajabina. Éta gaduh pangsa pasar anu saé sareng teras ngembangna kisaran penjualan sareng bidang aplikasi.
UV Printer tiasa gancang ngubaran sareng nyetak desain garing. Éta pisan ningkatkeun épisiénsi damel, ningkatkeun produksi, nyingkat waktos damel. Anjeun tiasa ogé ngamangpaatkeun mangsi, ngahémat biaya.
UV Printer bakal gancang padet sareng garing saatos desain percetakan réngsé. Warnana henteu tiasa gampang diudar sareng henteu kedah bubuk semprot sareng alat pengering anu sanés, desainna tiasa dijaga tina karusakan ..
Teu aya bahan polusi nalika produksi UV Printer, éta ramah lingkungan sareng tinta UV teu aya pangaruhna kana awak.


Waktos Post: Jan-05-2021