Luar Ngalegaan

SW Label netepkeun dua dinten di luar ruangan sareng ngatur sadaya tim di Hangzhou, pikeun latihan kawani sareng gawé babarengan urang. Salami latihan, sadaya anggota damel babarengan langkung raket. Sareng Éta budaya perusahaan-Kami sakulawarga ageung di Tim Shawei!
ytreuty (1)
ytreuty (2)
ytreuty (3)
ytreuty (4)
ytreuty (5)


Waktos Post: Jan-05-2021