ECO-SOLVENT GLOSSY SILVER POLYESTER KANVAS

ECO-SOLVENT GLOSSY SILVER POLYESTER KANVAS

Pedaran pondok:

Kode Barang: WD-C21
Ngaran: kanvas poliéster pérak ngagenclang eco-solvent
Kombinasi: 320g
Tinta: Eco Sol UV latex
Aplikasi: hiasan témbok, bingkai seni


Detil Produk

Tanda Produk

Husus pikeun percetakan digital kalayan tékstur anu béda, jaminan sareng kualitas citak anu saé
Permukaan finish herang nembongkeun premium pilari hiasan.
Dekorasi pikeun lobi bar, klub, hotél, toko, réstoran.
Tembongkeun pikeun paméran, tampilan format ageung

Ogé tiasa dianggo salaku lawon cet anu dicitak ku UV, Eco, Sol, atanapi Latex kanggo ukuran gambar cet hiasan anu béda-béda

Durasi panjang pamakean nganggo lawon beurat kandel 320g,
Pikeun panto Indoor atanapi di luar nganggo.
Kusabab langkung ti 3m format lega, éta tiasa ngahias témbok mulus, ngadamel hiasan témbok anu sampurna.
Permukaan hérang pérak kalayan percetakan warna anu jelas, éta tiasa nunjukkeun penampilan premium anu saé pikeun hiasan anu hadé pikeun rupa-rupa témbok.

Nyetak kana sababaraha jinis printer, UV, eco, sol, latex. Sareng garingkeunana. Upami dijantenkeun gambar hiasan. Ti batan ditegor sakumaha ukuran anu diperyogikeun sareng lengket kana pigura tibatan ditunda gelas anu mayungan.
Upami dianggo salaku lawon témbok, pasang lawonna sapertos kieu: arah lébar arah arah jangkungna témbok, teras leupaskeun lawon tina gulung. Supados pamasangan lawon henteu lancar.

Q1: Naon produk utama anjeun?
• Kami fokus kana Bahan Iklan Cetak Indoor sareng Luar, fokus kana séri Perekat, séri kotak Cahaya, séri Alat Tampilan sareng séri Hiasan Tembok. Merk MOYU anu kawéntar kami nyayogikeun média "PVC Gratis", lébar maksimal 5 méter

Q2: Naon waktos kiriman anjeun?
• Éta gumantung kana barang pesen anjeun sareng kuantitas. Normalna, waktos kalungguhanana 10-25 dinten.

Q3: Dupi abdi tiasa nyungkeun conto?
• Muhun kantenan.

Q4: Naon cara pengiriman barang?
• Kami bakal nyayogikeun saran anu saé pikeun pangiriman barang numutkeun ukuran ordo sareng alamat pangiriman.
Pikeun pesenan alit, Kami bakal nyarankeun pikeun ngirimkeunana ku DHL, UPS atanapi express murah sanésna supados anjeun tiasa kéngingkeun produk gancang sareng kaamanan.
Pikeun pesenan ageung, urang tiasa nganteurkeunana numutkeun pamundut klien.

Q5: Kumaha anjeun tiasa mastikeun pamariksaan kualitas?
• Salami prosés mesen, Kami gaduh standar pamariksaan sateuacan pangiriman numutkeun ANSI / ASQ Z1.42008, sareng kami bakal nyayogikeun poto produk anu parantos réngsé sateuacan dikemas.

Q6: Dupi anjeun nampi OEM?
• Muhun kantenan. Nyetak logo dina karton, pelepasan pelepasan tiasa ditampi.

Q7. Naon cara pengiriman barang anjeun?
• Ku Laut (murah sareng saé kanggo urutan ageung)
• Ku Air (éta gancang pisan sareng saé kanggo urutan alit)
• Ku Express, FedEx, DHL, UPS, TNT, jsb… (jasa panto ka panto)

Q8. Naon cara mayar anjeun?
• T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Perdagangan, DP, jsb…

Q9: Masih teu mendakan jawaban
• Punten email ka kami sacara bébas kami bakal nyobian ngabantosan. Surélék: info@shaweidigital.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami