ECO MATT PP -150

ECO MATT PP -150

Pedaran pondok:

Kode Barang: DP-P008
Ngaran: Eco Matt PP -150
Kombinasi: 140um PP
Tinta: Eco Sol UV latex
Aplikasi: Poster, spanduk X, tampilan nangtung


Detil Produk

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami