Eco PHOTOPAPER KACILING Luhur

Eco PHOTOPAPER KACILING Luhur

Pedaran pondok:

Kode Barang: DP-P006
Ngaran: Eco High Glossy Photopaper
Kombinasi: 260g kertas krom
Tinta: Eco Sol UV
Aplikasi: Poster, spanduk X, tampilan nangtung


Detil Produk

Tanda Produk

Kertas poto inkjet tahan cai ngagaduhan permukaan hérang sareng warna super bodas, nyerep tinta anu hadé sareng sipat buktina cai ngajantenkeun langkung pikaresepeun. Kertas poto shawei cocog pikeun pewarna sareng printer pigmén, ogé pikeun pelarut / eco-sovent, latex sareng UV, éta gelas anjeun anu saé.

Poster Aplikasi, Poto, Roll-up, Iklan pikeun panggunaan Indoor & outdoor

Fitur & Kauntungan
1) Résistansi cai
2) Kualitas gambar konsistén luhung sareng konsistensi
3) Beurat beurat katingali sareng karasa poto asli
4) Kasaluyuan anu saé sareng sadaya kualitas Eco sol sareng UV dumasar kana printer inkjet
5) Langsung sumber pabrik sareng jasa OEM ditampi

Q1: Naon produk utama anjeun?
• Kami fokus kana Bahan Iklan Cetak Indoor sareng Luar, fokus kana séri Perekat, séri kotak Cahaya, séri Alat Tampilan sareng séri Hiasan Tembok. Merk MOYU anu kawéntar kami nyayogikeun média "PVC Gratis", lébar maksimal 5 méter

Q2: Naon waktos kiriman anjeun?
• Éta gumantung kana barang pesen anjeun sareng kuantitas. Normalna, waktos kalungguhanana 10-25 dinten.

Q3: Dupi abdi tiasa nyungkeun conto?
• Muhun kantenan.

Q4: Naon cara pengiriman barang?
• Kami bakal nyayogikeun saran anu saé pikeun pangiriman barang numutkeun ukuran ordo sareng alamat pangiriman.
Pikeun pesenan alit, Kami bakal nyarankeun pikeun ngirimkeunana ku DHL, UPS atanapi express murah sanésna supados anjeun tiasa kéngingkeun produk gancang sareng kaamanan.
Pikeun pesenan ageung, urang tiasa nganteurkeunana numutkeun pamundut klien.

Q5: Kumaha anjeun tiasa mastikeun pamariksaan kualitas?
• Salami prosés mesen, Kami gaduh standar pamariksaan sateuacan pangiriman numutkeun ANSI / ASQ Z1.42008, sareng kami bakal nyayogikeun poto produk anu parantos réngsé sateuacan dikemas.

Q6: Dupi anjeun nampi OEM?
• Muhun kantenan. Nyetak logo dina karton, pelepasan pelepasan tiasa ditampi.

Q7. Naon cara pengiriman barang anjeun?
• Ku Laut (murah sareng saé kanggo urutan ageung)
• Ku Air (éta gancang pisan sareng saé kanggo urutan alit)
• Ku Express, FedEx, DHL, UPS, TNT, jsb… (jasa panto ka panto)

Q8. Naon cara mayar anjeun?
• T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Perdagangan, DP, jsb…


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami