Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

cultue

Brand Story

Struktur organisasi mangrupikeun dasar struktural anu paling dasar pikeun operasi prosés perusahaan, setting departemen sareng perencanaan fungsional. 

Carita carita
 
Pindah ka gedong kantor anyar di Jiaxing salaku Headquter
 
2017.11
2017.08
Pabrik mesin percetakan Jiaxing Yaodi
 
 
 
Studio percetakan Shanghai Tucai
 
2015
2013
Hanghzou Miaohui studio percetakan
 
 
 
Pabrik percetakan mesin Shanghai Yaodi
 
2012
2010
Shijiazhuang Shawei
 
 
Dilegakeun Sadayana