WARNA PVC VINYL

WARNA PVC VINYL

Pedaran pondok:

Kode Barang: AD-V025
Ngaran: Warna PVC Vinyl
Kombinasi: kertas pelepasan 100um PVC + 140g
Tinta:
Aplikasi: Lampu Box, jandéla


Detil Produk

Tanda Produk

Éta tiasa dianggo pikeun motong serat sareng gambar, ogé cocog pikeun hiasan di jero ruangan sareng ker, tanda tanda.

Kandel Pilem 0,1mm
Ngaleupaskeun kertas 120gsm, 140gsm
Ukuranna Ukuran alit anu disaluyukeun
Tipe Lem Permanén
Luar awét 1-2yeas, 3-5taun
Pakét Baku Ékspor karton
Fitur 1. Tiasa dianggo dina kendaraan, Gedong, beus, metro, jandéla kendaraan atanapi hiasan témbok kaca; 2. Gampang potong hurup, logo sareng gambar bentuk khusus ku motong plotter3. Lem kotak jelas tanpa lem tetep aya masalah; 4. Résistansi cuaca anu hadé ngajantenkeun pilem vinil cocog pikeun sagala rupa daérah

sareng lingkungan di dunya.

Aplikasi 1. Tanda jero ruangan / outdoor anu ageung dianggo2. Promosi samentawis sareng titik iklan jual.
3. labél produk.
4. Lambaran akrilik, kotak lampu, motong komputer.5. Hiasan permukaan kalayan hurup warni sareng grafik.

Spésifikasi:
Berwarna Motong Vinil Kelas A
1.facefilm: 100 pilem micron PVC
2. lem basis akrilik permanén transparan
Kertas 3.140g

Berwarna Motong Vinil Kelas B
1.facefilm: pilem 80 mikron PVC
2. lem basis akrilik permanén transparan
Kertas 3.120g

Fitur:
1. Stiker Perekat Diri
2. hirup panjang pikeun panerapan jero rohangan sareng ker
3. Glossy atanapi matte finish sayogi
4. Seueur warna kanggo seleksi
5. Gampang pikeun motong kana sagala hurup, logo atanapi bentuk khusus ku motong plotter

Shawei Digital perenahna di propinsi Zhejiang, didirikeun taun 1998, bahan-bahan Iklan propésional ngahasilkeun sareng aplikasi. Shawei Digital ngagaduhan 11 cabang di seluruh Cina, bisnis ngaliput tina manufaktur, penjualan, ékspor sareng percetakan.

Sadaya kualitas produk dikontrol sacara serius ku sistem QC kami, sadaya barang dihasilkeun di toko damel gratis debu sareng kami gaduh R&D nyalira pikeun mariksa sadaya kamajuan. Samentawis éta, aliran QC bakal nganggo peralatan canggih pikeun mariksa inline tina bahan baku dugi ka akhir produk.

Anggota kulawarga Shawei urang ngubaran unggal detail sacara serius. Kami cicing di dieu sareng berkembang babarengan sareng perusahaan anjeun. Shawei, MOYU, Gomay sababaraha merek ngagaduhan reputasi anu hadé di pasar urang sareng kami nyayogikeun solusi anu cocog pikeun sababaraha perusahaan terkenal sapertos Walmart, DHL, Pepsi sareng sajabina.

Dina raraga nyayogikeun jasa anu langkung saé ka pasar kami, kami salawasna ngiringan paméran di panjuru dunya, kumpulkeun umpan balik para nasabah sareng ngembangkeun barang-barang énggal pikeun aranjeunna. Kusabab nyayogikeun produk "EFISIEN, WARNA & FLEXIBLE", kami nampi tanggapan anu saé tina pasar .


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami