280G SUPER WHITE FRONT PRINTING BACKLIT PET FILM-ECO

280G SUPER WHITE FRONT PRINTING BACKLIT PET FILM-ECO

Pedaran pondok:

Kode Barang: LB-T002
Ngaran: 280g Super White Front Percetakan backlit PET film-Eco
Kombinasi: 175um wihte PET
Tinta: Eco Sol UV latex
Aplikasi: Backlit Light Box


Detil Produk

Tanda Produk

Pilem PET Backlit PET kualitas luhur anu tiasa dicitak
Pilem Backlit PET dilapiskeun di payun, sareng gambar cetak na warni sareng beunghar lapisan. Pilem Backlit PET tiasa dicitak nganggo tinta dumasar cai atanapi tinta berbasis pelarut, tapi saatos gambar dicitak, éta kedah dilaminasi kanggo ningkatkeun jenuh warna sareng fungsi tahan cai, sareng ningkatkeun umur jasa na.

Caang sareng ningalikeun grafik anjeun
Duanana ngabubarkeun cahaya sacara merata sareng konsistén dina gambar pikeun tampilan grafik anu hirup anu mantep ti balaréa. Penampilan umum tina kualitas luhur ieu, gratis distorsi
pilem tiasa dibandingkeun sareng transparansi anu awét, sareng titik bodas anu cemerlang na ngahasilkeun jenuh warna anu hadé, rendition tonal sareng kontrasna pikeun grafik anu langkung jelas. Hatur nuhun kana kaku tina pilem Reveal kami sareng anti-slip, pangobatan anti statis anu ngabantosan nalika nyetak, grafik tiasa dilebetkeun kana kotak cahaya.

Permukaan print alus teuing
Éta di sisi payun tiasa dicetak sareng nyayogikeun adhesi luhung pikeun (eco) pangleyur, UV sareng inks latex. Éta tiasa diteukteuk ku sistem ngabéréskeun format badag CNC. Nembongkeun Backlit bébas-distorsi sareng tiasa dibandingkeun sareng transparansi awét. Titik bodas anu cemerlang na ngahasilkeun jenuh warna anu hadé, rendition tonal sareng kontrasna pikeun grafik anu langkung jelas.

Q1: Naon produk utama anjeun?
• Kami fokus kana Bahan Iklan Cetak Indoor sareng Luar, fokus kana séri Perekat, séri kotak Cahaya, séri Alat Tampilan sareng séri Hiasan Tembok. Merk MOYU anu kawéntar kami nyayogikeun média "PVC Gratis", lébar maksimal 5 méter

Q2: Naon waktos kiriman anjeun?
• Éta gumantung kana barang pesen anjeun sareng kuantitas. Normalna, waktos kalungguhanana 10-25 dinten.

Q3: Dupi abdi tiasa nyungkeun conto?
• Muhun kantenan.

Q4: Naon cara pengiriman barang?
• Kami bakal nyayogikeun saran anu saé pikeun pangiriman barang numutkeun ukuran ordo sareng alamat pangiriman.
Pikeun pesenan alit, Kami bakal nyarankeun pikeun ngirimkeunana ku DHL, UPS atanapi express murah sanésna supados anjeun tiasa kéngingkeun produk gancang sareng kaamanan.
Pikeun pesenan ageung, urang tiasa nganteurkeunana numutkeun pamundut klien.

Q5: Kumaha anjeun tiasa mastikeun pamariksaan kualitas?
• Salami prosés mesen, Kami gaduh standar pamariksaan sateuacan pangiriman numutkeun ANSI / ASQ Z1.42008, sareng kami bakal nyayogikeun poto produk anu parantos réngsé sateuacan dikemas.

Q6: Dupi anjeun nampi OEM?
• Muhun kantenan. Nyetak logo dina karton, pelepasan pelepasan tiasa ditampi.

Q7. Naon cara pengiriman barang anjeun?
• Ku Laut (murah sareng saé kanggo urutan ageung)
• Ku Air (éta gancang pisan sareng saé kanggo urutan alit)
• Ku Express, FedEx, DHL, UPS, TNT, jsb… (jasa panto ka panto)

Q8. Naon cara mayar anjeun?
• T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Perdagangan, DP, jsb…

Q9: Masih teu mendakan jawaban
• Punten email ka kami sacara bébas kami bakal nyobian ngabantosan. Surélék: info@shaweidigital.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami